REKTÖR TEKİN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kütahya eski Valisi ve şimdiki Merkez Valisi Şerif Yılmaz, Merkez Valisi İbrahim Taşyapan, Yargıtay Üyesi Eyüp Sarıcalar, Yargıtay Üyesi Halil Özdemir, Kütahya eski Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve Birlik Vakfı Kütahya Şube Başkanı Ali İhsan Özdemir Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Rektör Prof. Dr. Tekin, nazik ziyaretleri için konuklarımıza teşekkür etti.

REKTÖR TEKİN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Rektör Prof. Dr. Tekin, nazik ziyaretleri için konuklarımıza teşekkür etti.