KALP VE DAMAR CERRAHİSİ İLE GÖĞÜS CERRAHİSİ AD’DE ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALINDI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, KSBÜ Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı (AD) ile Göğüs Cerrahisi AD akademisyenleriyle bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Rektör Prof. Dr. Tekin’in katıldığı bilgilendirme toplantısında, Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Özcura ile birlikte akademisyenler yer aldı.

Rektör Tekin, başarılı çalışmalarından dolayı hekimlerimizi tebrik etti.

Rektör Tekin, başarılı çalışmalarından dolayı hekimlerimizi tebrik etti.