GENEL CERRAHİ AD İLE BEYİN VE SİNİR CERRAHİSİ AD’DE ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALINDI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, KSBÜ Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Genel Cerrahi Anabilim Dalı (AD) ve Nöroşürirji (Beyin ve Sinir Cerrahisi) AD akademisyenleriyle bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Rektör Prof. Dr. Tekin'in katıldığı bilgilendirme toplantısında, Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Özcura ile birlikte AD Başkanları ve akademisyenler yer aldı.

Rektör Tekin, başarılı çalışmalarından dolayı hekimlerimizi tebrik etti.

Rektör Tekin, başarılı çalışmalarından dolayı hekimlerimizi tebrik etti.