DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ MÜZESİ VE ARKEOPARK AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Güzel Sanatlar Fakültesine bağlı Dumlupınar Üniversitesi Müzesinin yeni binası ve bahçesinde oluşturulan Arkeopark’ın açılış törenine katıldı.

Törende; Vali Vekili Mustafa Güney başta olmak üzere, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, protokol üyeleri, akademisyenler, idari personeller ve öğrenciler yer aldı.

Rektör Prof. Dr. Tekin açılan müzenin ve Arkeopark’ın hayırlı olması temennilerinde bulundu.

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ MÜZESİ VE ARKEOPARK AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ