İÇ HASTALIKLARI AD‘DE ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALINDI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü İç Hastalıkları Anabilim Dalı (AD) akademisyenleriyle bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Rektör Prof. Dr. Tekin'in katıldığı bilgilendirme toplantısında, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Özcura, İç Hastalıkları AD Başkanı Prof. Dr. Mehmet Aliustaoğlu ve akademisyenlerimiz yer aldı.

Rektör Tekin, başarılı çalışmalarından dolayı hekimlerimizi tebrik etti.

İÇ HASTALIKLARI AD‘DE ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALINDI

Rektör Tekin, başarılı çalışmalarından dolayı hekimlerimizi tebrik etti.