TEMSİLİ ASKERLİK YAPACAK ENGELLİ BİREYLER İÇİN KINA GECESİ DÜZENLENDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Özcura ile birlikte Kütahya Belediyesi tarafından temsili askerlik yapacak olan engelli bireyler için düzenlenen kına gecesi programına katıldı.

Programda Kütahya Valisi Ali Çelik ve  Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık başta olmak üzere protokol üyeleri yer alırken, KSBÜ Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Ali Osman Altınay da hazır bulundu.

Engelli bireylerin topluma kazandırılmasında ve desteklenmesinde toplum olarak herkese sorumluluklar düştüğünü ifade eden Rektör Prof. Dr. Tekin programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

TEMSİLİ ASKERLİK YAPACAK ENGELLİ BİREYLER İÇİN KINA GECESİ DÜZENLENDİ