ÇOCUKLARDA İLERİ YAŞAM DESTEĞİ KURSU BAŞLADI

Türk Çocuk Acil Tıp ve Yoğun Bakım Derneği tarafından Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinde, "Çocuklarda İleri Yaşam Desteği" (ÇİYAD) kursu başladı.

KSBÜ Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Özcura ile İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sertaş Erarslan başta olmak üzere KSBÜ Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı (AD) öğretim üyeleri ve akademisyenlerin yer aldığı kursta, uzman akademisyenler tarafından alanlarına ilişkin tecrübeler ve bilgiler aktarıldı.

Prof. Dr. Özcura, kursun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek verimli bir kurs olması temennilerinde bulundu.

ÇOCUKLARDA İLERİ YAŞAM DESTEĞİ KURSU BAŞLADI