KANAL KÜTAHYA PROJESİ TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Özcura ile birlikte Kanal Kütahya Projesi Temel Atma Töreni'ne katılım sağladı.

Törende, Kütahya Valisi Ali Çelik, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık başta olmak üzere protokol üyeleri ve vatandaşlar yer aldı.

Rektör Prof. Dr. Tekin temeli atılan projenin hayırlı olması temennilerinde bulundu.

KANAL KÜTAHYA PROJESİ TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ