HAVA ER EĞİTİM TUGAY VE GARNİZON KOMUTANLIĞINDA İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanlığında şehit ve gazi aileleri onuruna düzenlenen iftar programına katıldı.

Törende Vali Vekili Mustafa Güney, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Necati Gündüz, protokol üyeleri ile şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri yer aldı.

HAVA ER EĞİTİM TUGAY VE GARNİZON KOMUTANLIĞINDA İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ