TIP FAKÜLTESİ VE DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİNDE İFTAR PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesinde iftar programı gerçekleşti.

Kurum içi gerçekleşen programa Rektör Prof. Dr. Ahmet Tekin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Özcura, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Cem Algın, Genel Sekreter Kutlu Önal, Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Safa Kurnaz, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Tekşen, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

TIP FAKÜLTESİ VE DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİNDE İFTAR PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ