REKTÖRÜMÜZ DEPREMZEDE ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Birlik Vakfı Kütahya Şubesi tarafından depremzedeler için düzenlenen iftar programına katıldı.

Kütahya Vali Vekili Mustafa Güney, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal ve davetlilerin katıldığı Ramazan ayının ilk iftarında depremzede çocuklarla bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Tekin, çocuklara çeşitli hediyeler vererek mutluluklarına ortak oldu.

Rektör Tekin, Birlik Vakfı Kütahya Şube Başkanı Ali İhsan Özdemir'e güzel  organizasyon için teşekkür etti.

REKTÖRÜMÜZ DEPREMZEDE ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ