İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE İADE-İ ZİYARET

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Cem Algın ile birlikte Kütahya İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sertaş Erarslan’a iade-i ziyarette bulundu.

Ziyarette yapılan çalışmalardan bahsedilerek, görüş alışverişinde bulunuldu. Çeşitli konularda yapılabilecek iş birliklerinin de değerlendirildiği ziyarette, 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında karşılıklı olarak tebrikler iletildi.

Rektör Prof. Dr. Kavuncu misafirperverliğinden dolayı İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erarslan’a teşekkür etti.

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE İADE-İ ZİYARET