ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI YENİ DÖNEM İÇİN STANT AÇTI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) bünyesinde bulunan öğrenci toplulukları tarafından tanıtım stantları kuruldu.

Tıp Fakültesi ve Germiyan Kampüste kurulan stantlar Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Duygu Perçin Renders, Genel Sekreter Kutlu Önal, SKS Daire Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sinan Darcan, akademisyenler ile öğrenciler tarafından ziyaret edildi.

Yeni üye kayıtlarının da yapıldığı stantlarda öğrenciler, topluluk üyeleri tarafından topluluklar hakkında bilgiler aldı.

ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI YENİ DÖNEM İÇİN STANT AÇTI