YÖKAK ÖĞRENCİ DEĞERLENDİRİCİLERİ İLE SÖYLEŞİ YAPILDI

Üniversitemiz Kalite ve Akreditasyon Topluluğu tarafından daha önce Yükseköğretim Kalite Kurulunda (YÖKAK) değerlendirici olarak görev yapan öğrenci değerlendiricilerle söyleşi yapıldı.

YÖKAK öğrenci değerlendiricileri Merve Nur Şahan (Tıp Fakültesi) ve Neslihan Kınık (Hukuk Fakültesi)’ın katılımı ile gerçekleşen söyleşide öğrenci değerlendiricilerin gözünden kalite, kalite süreçlerinin öğrencilere kazanımları ve değerlendirme süreçleri ele alındı. Söyleşinin moderatörlüğünü üniversitemiz Sağlık Yönetimi öğrencisi ve topluluk başkanı Barış Aydın gerçekleştirdi. Soru-cevap şeklinde ilerleyen söyleşiye topluluk danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Bahar Çelik, topluluk Başkan Yardımcısı Dilara Cangür ile üniversitemiz öğrencileri katıldı. Dr. Öğr. Üyesi Çelik, “Yapılan her bir etkinlik öğrencilerimizin kalite süreçleri konusundaki farkındalıklarını artırmaktadır. Özellikle daha önce bu süreçleri tecrübe etmiş akranlarından kaliteyi dinlemek bu farkındalığın daha fazla artmasını sağlamaktadır. Topluluğumuzun ilk etkinliğine katılarak bizlere destek veren öğrenci değerlendiricilerimize çok teşekkür ederim” dedi.

YÖKAK ÖĞRENCİ DEĞERLENDİRİCİLERİ İLE SÖYLEŞİ YAPILDI