GREENMETRIC SIRALAMASINDA 455. SIRADAN 286. SIRAYA YÜKSELDİK

Üniversitelerin sürdürülebilirlik ve çevreye yönelik faaliyetlerini değerlendiren GreenMetric Dünya sıralamasında, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) büyük bir başarı göstererek 455. sıradan 286. sıraya yükseldi.

Durumu değerlendiren Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Vural Kavuncu; "Henüz çok genç olan Üniversitemiz 2021 yılında GreenMetric sıralamasına dahil olmuştur. Yüzlerce köklü üniversiteyi geride bırakarak üst sıralara yerleşen Üniversitemiz, sürdürülebilirlik ve çevre konusundaki hassasiyetine devam edecektir. Bu süreçte emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.

GREENMETRIC SIRALAMASINDA 455. SIRADAN 286. SIRAYA YÜKSELDİK