DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ FARKINDALIK ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİ

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Hemşirelik Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı (AD) tarafından farkındalık etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları AD’den Dr. Öğr. Üyesi Emine Güdek Seferoğlu’nun moderatörlüğünde “Bedensel/Zihinsel Yetersizliği Olan Çocuk ve Aileleri ile İletişim ve Etkileşim” konulu panel düzenlendi. Kütahya Özel Eğitim Anaokulu Müdür Yardımcısı Özel Eğitim Öğretmeni Şemsettin Kayalı ve Psikolojik Danışman ve Rehberlik Öğretmeni Elif Nur Tatoğlu’nun da konuşmacı olduğu panele akademisyenler, Hemşirelik Bölümü öğrencileri ve davetliler katıldı.

Panel sonrasında Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selmin Şenol, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği AD öğretim üyeleri Doç. Dr. Emel Sezici ve Dr. Öğr. Üyesi Betül Yavuz tarafından moderatör ve konuşmacılara teşekkür belgeleri takdim edildi. Etkinlik, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ FARKINDALIK ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİ