“20 KASIM DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ FARKINDALIK ETKİNLİĞİ” DÜZENLENDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Hemşirelik Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı (AD) tarafından “20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü Farkındalık Etkinliği” düzenlendi.

Hemşirelik AD Başkanı Prof. Dr. Selmin Şenol’un başkanlığında gerçekleşen etkinliğin sunuculuğunu Arş. Gör. Dr. Deniz Yiğit üstlenirken, moderatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Meltem Çatalbaş yaptı. Etkinlikte, Kütahya Barosu Başkan Yardımcısı aynı zamanda Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Üyesi Av. Eda Eğmir Yüceer ile Kütahya Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Başkanı Av. Esin Özak Sezengöz ises konuşmacı olarak yer aldı.

“20 KASIM DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ FARKINDALIK ETKİNLİĞİ” DÜZENLENDİ