ULUSLARARASI KONGREDE KSBÜ TEMSİL EDİLDİ

Antalya’da gerçekleşen 19. Uluslararası Türkiye Hemofili Kongresi’nde, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi öğretim üyelerimiz üniversitemizi temsil etti.

Kongrede KSBÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Hemşirelik Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Selmin Şenol, Dr. Öğr. Üyesi Hatice Çamveren, Öğr. Gör. Canan S. Gün tarafından üç oturum başkanlığı yapılarak üç konferans ile beş poster bildirisi sunuldu.

Kongre eş başkanları Prof. Dr. Bülent Zülfikar ve Prof. Dr. Kaan Kavaklı, Hemofili Federasyonu Hemşirelik Alt Komite Başkanı Prof. Dr. Selmin Şenol ve ekibine

çalışmaların devam etmesi temennisinde bulunarak genç hemşire katılımcıların tüm ülke genelinden olmasının umut verici olduğuna dikkat çekti.

Bursa HETADER Başkanı Doç. Dr. Elif Güler Kazancı, hemofili hemşireliğindeki gelişmelerin hemofili hastalarının yaşam kalitesine olumlu yansıdığını ifade etti.

ULUSLARARASI KONGREDE KSBÜ TEMSİL EDİLDİ