TEPDAD AKREDİTASYON SÜRECİ HAKKINDA RAPOR SUNDU

Tıp Eğitimi Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (TEPDAD), Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Tıp Fakültesinin akreditasyon sürecindeki gözlemleri hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı.

KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu konu hakkında, "TEPDAD Ziyaret Ekibi adına Prof. Dr. İskender Sayek Hocamız bizlere Üniversitemiz Tıp Fakültesi akreditasyon sürecine ilişkin raporu sundu. Kendilerine özveri ile harcadıkları mesai için şükranlarımı sunuyorum. Gelişme sürecimize büyük katkı sağlayan akreditasyon çalışmalarını koordine eden Dekanımız Prof. Dr. Cem Algın, dekan yardımcıları Prof. Dr. Yasemin Taşcı, Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Tekşen, tüm kurul ve komisyonlarımız, öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimize de teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

TEPDAD AKREDİTASYON SÜRECİ HAKKINDA RAPOR SUNDU