ATAMIZI SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUZ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84'üncü yılı dolayısıyla gerçekleşen Çelenk Sunma Programına katıldı.

Saat 9’u 5 geçe tüm Türkiye’de olduğu gibi Kütahya’da da Atatürk saygı ve minnetle anıldı. Kütahya Valiliği önünde gerçekleşen Çelenk Sunma Programında Vali Ali Çelik başta olmak üzere protokol üyeleri yer aldı. Atatürk Anıtı’na çelenklerin protokol üyeleri tarafından çelenklerin sunulmasının ardından sirenlerin çalmasıyla birlikte Saygı Duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Atatürk saygı ve minnetle anıldı.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı, Hezar Dinari Kültür Merkezinde Nafi Güral Fen Lisesi tarafından düzenlenen Anma Programı ile devam etti. Program, günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, öğrenciler tarafından yapılan oratoryo ve farklı dallarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin takdimi ile sona erdi.

ATAMIZI SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUZ