“EĞİTİM BECERİLERİ SERTİFİKA PROGRAMI“ BAŞLADI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen "Eğitim Becerileri Sertifika Programı" başladı.

İlk iki oturumu geçtiğimiz günlerde başlayan ve Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) öğretim elemanlarının katılımı ile gerçekleşen eğitimde; Tıp Fakültesi öğretim üyeleri Doç. Dr. Orhan Özatik, Doç. Dr. Yasemin Özatik, SBF öğretim üyeleri Doç. Dr. Sultan Güçlü, Dr. Öğr. Üyesi Cihan Caner Aksoy ile Ortak Dersler Bölümü Öğr. Gör. Büşra Çevik eğitimci olarak yer aldı.

“EĞİTİM BECERİLERİ SERTİFİKA PROGRAMI“ BAŞLADI