YENİ REKTÖRLÜK BİNASINDA İLK TOPLANTI GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinin (KSBÜ) yeni Rektörlük binasında ilk toplantı gerçekleşti.

Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu toplantı hakkında, "Üniversitemizin kısa sürede aldığı mesafe ve başarının temelinde danışma, birimler arası iletişim ve ekip anlayışı yatıyor. Görev aldığımız günden beri aralıksız devam eden idari koordinasyon toplantılarımıza yeni Rektörlük binamızda da devam ediyoruz." dedi.

YENİ REKTÖRLÜK BİNASINDA İLK TOPLANTI GERÇEKLEŞTİ