İÇ HASTALIKLARI AD’DE SINAV BAŞARISI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü İç Hastalıkları Anabilim Dalından (AD) Arş. Gör Dr. Berfin Aparı Uzmanlık Eğitimi Bitirme Sınavı’nda başarılı oldu.

Sınavda jüri olarak; KSBÜ İç Hastalıkları AD Başkanı Prof. Dr. Mehmet Aliustaoğlu, İç Hastalıkları AD’den Dr. Öğr. Üyesi Türkan Paşalı Kilit, Dr. Öğr. Üyesi Bünyamin Aydın, Dr. Öğr. Üyesi Aysun Çalışkan Kartal ile Kardiyoloji AD Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ali Astarcıoğlu yer aldı.

Başarısından dolayı Aparı’yı, Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Cem Algın, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Yasemin Taşçı, Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Tekşen, T.C. Sağlık Bakanlığı KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Sertaş Eraslan ve jüri üyeleri ile İç Hastalıkları AD akademisyenleri tebrik etti.

İÇ HASTALIKLARI AD’DE SINAV BAŞARISI