KURUM İDARİ KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Toplantı Salonunda Kurum İdari Kurul Toplantısı gerçekleşti.

4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları Kanun'un 22'nci maddesi ile "Toplu Sözleşme Görüşmelerinin Yapılma Usul ve Esasları İle Kamu Görevlileri Hakem Kurulu, Kamu Personeli Danışma Kurulu ve Kurum İdari Kurullarının Teşkili, Çalışma Usul ve Esaslarına İlişkin Yönetmelik"in 14'üncü maddesi gereğince gerçekleşen toplantıya üniversitemiz Genel Sekreteri Kutlu Önal, Personel Daire Başkanı Mehmet Güney, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Hüseyin Şen, Personel Daire Başkanlığı Şube Müdürü Hasan Kolay ile Sağlık-Sen Kütahya Şube Başkanı Ahmet Lütfi Demirsöz, Eğitim-Bir-Sen 2 no’lu Kütahya Şube Başkan Yrd. Yusuf Alpaz, Şube Başkan Yrd. İsmail Fidancı ve Şube Genel Sekreteri Ahmet Manav katılım sağladı.

Yapılan toplantıda üniversitemiz personellerinin sıkıntıları, güncel durumları ve yapılması planlanan çalışmalar görüşüldü.

Toplantının sonunda Genel Sekreter Kutlu Önal, katılımcılara teşekkür etti.

KURUM İDARİ KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Toplantının sonunda Genel Sekreter Kutlu Önal, katılımcılara teşekkür etti.