KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM AD’DE TEZ BAŞARISI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalından (AD) Arş. Gör. Dr. Leyla Çetin, Tez Savunma Sınavı’nda başarılı oldu.

Sınavda jüri olarak KSBÜ Kadın Hastalıkları ve Doğum AD Başkanı Prof. Dr. Nadi Keskin, Kadın Hastalıkları ve Doğum AD Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yasemin Taşçı ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum AD Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tufan Öge yer aldı.

Sınavda başarılı olan Arş. Dr. Gör. Dr. Çetin’i; Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Cem Algın, jüri üyeleri ile KSBÜ Kadın Hastalıkları ve Doğum AD akademisyenleri tebrik etti.

KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM AD’DE TEZ BAŞARISI