PERİODONTOLOJİ AD’DEN ULUSLARARASI KONGREYE KATILIM

Avrupa Osseointegrasyon Birliğinin (European Association for Osseointegration) düzenlediği kongrede Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) temsil edildi.

Tüm dünyadan oldukça büyük katılımla gerçekleşen kongrede, dijital hasta konusu üzerinde implant cerrahi ve protetik uygulamalarda, dijital yeni gelişmeler ve tedavi seçenekleri konuşuldu. Dental implant konularıyla ilgili 3 ayrı araştırma, Periodontoloji Anabilim Dalı Ögretim üyesi Doç. Dr. Berceste Güler ve çalışma ekibinden Arş. Gör. Dt. Şeyma Eken, Arş. Gör. Dt. Büşra Terzioğlu ve Arş. Gör. Dt. Ali Gökalp Terzioğlu tarafından sunuldu.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi ise kongreye katılımlarından dolayı akademisyenlerimizi tebrik etti.

PERİODONTOLOJİ AD’DEN ULUSLARARASI KONGREYE KATILIM