ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN AĞAÇ BAKIM DESTEĞİ

T.C. Orman Genel Müdürlüğü Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Germiyan Kampüsündeki ağaçların bakımında destek olacak.

KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Genel Sekreter Kutlu Önal ile birlikte Kütahya Orman Bölge Müdürü Birol Dündar’ı ziyaret etti. Ziyaret hakkında Rektör Kavuncu, “Müdürümüzle yeni üniversite kampüsümüzdeki koruluk, ağaç bakımları ve olası iş birlikleri üzerine bir görüşme yaptık. Destekleri için orman teşkilatını teşekkür ediyor, çalışmalarına başarılar diliyoruz.” dedi.

ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN AĞAÇ BAKIM DESTEĞİ