TIBBİ BİYOLOJİ AD’DE İLK DOKTORA YETERLİLİK SINAVI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı (AD) Doktora Programı öğrencisi Semih Şeker, programın ilk yeterlilik sınavında başarılı oldu.

Söz konusu sınav; Danışman Prof. Dr. Azmi Yerlikaya, AD Başkanı Prof. Dr. İrfan Değirmenci, Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cansu Özbayer, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Moleküler Biyoloji ve Genetik AD Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mediha Canbek ve Dumlupınar Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Moleküler Biyoloji AD Öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ali Adem Bahar tarafından gerçekleştirildi.

Başarılı bir şekilde yeterlilik sınavını geçen Semih Şeker’in tez proje konusu olan “Bortezomibe dirençli prostat kanseri hücre hattı PC3 kullanılarak kanser tedavisine yönelik yeni hedef moleküllerin belirlenmesi” Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Yönetim Kurulu tarafından kabul edildi.

TIBBİ BİYOLOJİ AD’DE İLK DOKTORA YETERLİLİK SINAVI