GELECEĞİN DİŞ HEKİMLERİ KSBÜ’YÜ TANIDI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Diş Hekimliği Fakültesi 1. Sınıf öğrencilerini için oryantasyon programı gerçekleşti.

Programda Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Safa Kurnaz, Fakülte Sekreteri Alper Yılmaz ile personeller ve 1. Sınıf öğrencileri yer aldı.

Şehir dışında olması nedeniyle programa katılamayan Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu şu mesajı iletti: "Öğrencilerimize yeni eğitim-öğretim döneminin hayırlı olmasını ve eğitim-öğretim döneminde başarılar diliyorum."

Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Safa Kurnaz ise öğrencilere fakülte hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Ardından öğrencilere laboratuvarlar ile Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi gezdirilerek, uygulamalar hakkında akademisyenler tarafından bilgi verildi.

Ayrıca Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Berkan Altay, merkez ve meslekle ilgili çeşitli konular hakkında genel bilgiler verdi.

GELECEĞİN DİŞ HEKİMLERİ KSBÜ’YÜ TANIDI