ÜNİVERSİTEMİZİN WEB OF SCIENCE VERİLERİ DEĞERLENDİRİLDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof Dr. Vural Kavuncu, Uygulama ve Araştırma Merkezi (KUYAM) öğretim üyeleri ve Clarivate İncites Türkiye Yetkilisi Erman Karabulut ve ekibiyle üniversitemiz akademik verileri değerlendirildi.

Üniversitemiz Senato Salonunda gerçekleşen değerlendirme toplantısında, üniversitemizin bilimsel gelişim stratejilerinin belirlenmesinde Web of Science göstergelerinin, özellikle Quartile 1 (Q1) dergilerdeki yayınların önemi vurgulandı.

ÜNİVERSİTEMİZİN WEB OF SCIENCE VERİLERİ DEĞERLENDİRİLDİ