TIP FAKÜLTESİ 1. SINIF ÖĞRENCİLERİ ÜNİVERSİTEMİZİ TANIYOR

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Tıp Fakültesi 1. Sınıf öğrencileri oryantasyon eğitimleri kapsamında üniversitemizi tanıyor.

Tıp Fakültesi akademisyenleri tarafından öğrencilere; ders işleyişleri, öğrenci toplulukları gibi konular hakkında bilgiler verildi.

Ayrıca öğrencilere, Tıp Fakültesinde yer alan farklı laboratuvarlar gezdirilerek, uygulamalı olarak görecekleri dersler konusunda da bilgilendirmelerde bulunuldu.

TIP FAKÜLTESİ 1. SINIF ÖĞRENCİLERİ ÜNİVERSİTEMİZİ TANIYOR