ZAFERİN 100. YILI KUTLAMALARI BAŞLADI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kütahya’nın kurtuluşunun 100. yılının kutlama törenleri kapsamında, Kütahya Valiliği önünde gerçekleşen Atatürk Anıtına Çelenk Sunma Töreni'ne katıldı.

Törende Vali Ali Çelik başta olmak üzere, protokol üyeleri, gazilerimiz, STK temsilcileri ve basın mensupları yer aldı.

Tören Valilik önünde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulması, Saygı Duruşu, İstiklal Marşının söylenmesi ve Bayrağın göndere çekilmesi ile başladı.

Valililik makamında tebrikat töreni ile sabahki program son buldu.

ZAFERİN 100. YILI KUTLAMALARI BAŞLADI

Valililik makamında tebrikat töreni ile sabahki program son buldu.