PROTETİK DİŞ TEDAVİSİ AD’DE SINAV BAŞARISI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalından (AD) Arş. Gör. Dt. Seren Nur Dokuzlu Uzmanlık Eğitimi Bitirme Sınavında başarılı oldu.

Sınavda jüri olarak; KSBÜ Protetik Diş Tedavisi AD Başkanı Doç. Dr. Meryem Gülce Subaşı, Protetik Diş Tedavisi AD’den Dr. Öğr. Üyesi Banu Çukurluöz Bayındır, Dr. Öğr. Üyesi Selver Suna Başak, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Çağatay Ulucan ve Dr. Öğr. Üyesi Emine Mustafaoğlu yer aldı.

Başarısından dolayı Dokuzlu’yu Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi, jüri üyeleri ve Protetik Diş Tedavisi AD akademisyenleri tebrik etti.

PROTETİK DİŞ TEDAVİSİ AD’DE SINAV BAŞARISI