REKTÖR KAVUNCU KSBÜ’YÜ KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ İLE TANIŞTI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Tıp Fakültesini kazanan yeni öğrencilerimiz aileleriyle birlikte Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu’yu makamında ziyaret etti.

Tıp Fakültesine İstanbul’dan kayıt yaptırmaya gelen Emre Gündüz ve Elazığ’dan kayıt yaptırmaya gelen Ahmet Dolu, aileleri birlikte Rektör Prof. Dr. Kavuncu’yu ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

Rektör Kavuncu, Türkiye’nin sağlık üniversitesi KSBÜ’yü kazanan öğrencileri ve ailelerini tebrik ederek, eğitim hayatlarında başarılar diledi.

REKTÖR KAVUNCU KSBÜ’YÜ KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ İLE TANIŞTI