REKTÖRLER VE İKİNCİ İDARİ GURUP TOPLANTISI ÖN GÖRÜŞMELERİ GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) koordinatörlüğünde yürütülen, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) ev sahipliğinde yapılacak olan Adım Üniversiteleri 2022 yılı “Rektörler ve İkinci İdari Gurup Toplantısı” ile ilgili görüşmelerde bulunmak üzere Genel Sekreter Kutlu Önal’ın yer aldığı KSBÜ heyeti ADÜ’de bir dizi ziyarette bulundu.

Sağlık Kültür Spor (SKS) Daire Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sinan Darcan ve Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Bahar Çelik’in de yer aldığı heyet ADÜ Genel Sekreter V. Doç. Dr. İbrahim Gökdaş ve Genel Sekreter Yardımcısı Aybüke Kurt tarafından karşılandı.

Ziyaret kapsamında gerekli görüşmeler sonrası toplantı yerleri gezilerek, toplantı süreçlerine ilişkin planlamalar yapıldı.

REKTÖRLER VE İKİNCİ İDARİ GURUP TOPLANTISI ÖN GÖRÜŞMELERİ GERÇEKLEŞTİ