ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON AD’DE SINAV BAŞARISI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı (AD) Arş. Gör Dr. Miray Kübra Turgut Aksu Uzmanlık Eğitimi Bitirme Sınavında başarılı oldu.

Sınavda jüri olarak; KSBÜ Anesteziyoloji ve Reanimasyon AD Başkanı Prof. Dr. Canan Balcı, Anesteziyoloji ve Reanimasyon AD öğretim üyeleri Prof. Dr. Tayfun Aydın, Dr. Öğr. Üyesi Emel Yıldız, Genel Cerrahi AD Başkanı Prof. Dr. M. Cem Algın ve Kardiyoloji AD Başkanı Mehmet Ali Astarcıoğlu yer aldı.

Başarısından dolayı Arş. Gör. Dr. Turgut Aksu’yu; Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Cem Algın, jüri üyeleri ile Anesteziyoloji ve Reanimasyon AD akademisyenleri tebrik etti.

ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON AD’DE SINAV BAŞARISI