“TEKNOLOJİLERİN FİKİR BABALARI BURADAN ÇIKIYOR”

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Teknofest kapsamında Zafer Havalimanında düzenlenen Uluslararası Serbest Görev İHA Yarışması açılış programına katıldı.

Programda Kütahya Valisi Ali Çelik, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, protokol üyeleri, yarışmacılar, davetliler ve basın mensupları yer aldı.

Açılış programı kapsamında protokol üyeleri tarafından yarışmacıların stantları gezilerek, insansız hava araçları hakkında bilgi edinildi.

Program sonrası konuşan Rektör Prof. Dr. Kavuncu şunları söyledi: "En büyük zenginliğimiz insanımız, genç nüfusumuz. Burada on binlerce gencimiz heyecanlanıyor ve proje üretiyor. Bedeliyle bile alamadığımız teknolojilerin fikir babaları buradan çıkıyor. Bunların temelinde genç nüfusun oluşturduğu projeler geliyor. Bir sağlıkçı olarak, tekno sağlık festlerin de düzenlenmesini umut ediyorum. Hayırlı olsun diyorum."

“TEKNOLOJİLERİN FİKİR BABALARI BURADAN ÇIKIYOR”