KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM AD’DE SINAV BAŞARISI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Kadın Hastalıkları ve Doğum (AD) Arş. Gör Dr. Hatice Sari Uzmanlık Eğitimi Bitirme Sınavında başarılı oldu.

Sınavda jüri olarak; KSBÜ Kadın Hastalıkları ve Doğum AD Başkanı Prof. Dr. Nadi Keskin, Kadın Hastalıkları ve Doğum AD öğretim üyeleri Prof. Dr. Yasemin Taşçı, Dr. Öğr. Üyesi İsmail Bıyık ve Dr. Öğr. Üyesi Özlem Ulaş ile Genel Cerrahi AD Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sezgin Zeren yer aldı.

Başarısından dolayı Sari’yi, Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Cem Algın, jüri üyeleri ile Kadın Hastalıkları ve Doğum AD akademisyenleri tebrik etti.

KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM AD’DE SINAV BAŞARISI