REKTÖR KAVUNCU MUHARREM AYI İFTAR PROGRAMINA KATILDI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Kütahya Valiligi tarafından düzenlenen Muharrem Orucu için iftar yemeği programına katıldı.

Hacı Bektaş-i Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği binasında bulunan Alyans Düğün Salonunda gerçekleşen programda; Kütahya Valisi Ali Çelik başta olmak üzere Kütahya protokolü, dernek başkan ve üyeleri ile davetliler yer aldı.

İftar programı, dualar eşliğinde oruçların açılmasının ardından, yapılan konuşmalarla devam etti.

REKTÖR KAVUNCU MUHARREM AYI İFTAR PROGRAMINA KATILDI