ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON AD’DE SINAV BAŞARISI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalından (AD) Arş. Gör. Dr. Lokman Demir Tez Savunma Sınavında başarılı oldu.

Sınavda jüri olarak; KSBÜ Anesteziyoloji ve Reanimasyon AD Başkanı Prof. Dr. Canan Balcı, Anesteziyoloji ve Reanimasyon AD Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tayfun Aydın ile Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon AD Başkanı Prof. Dr. Remziye Gül Sıvacı yer aldı.

Başarısından dolayı Demir’i, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Cem Algın, Tez Danışmanı Prof. Dr. Canan Balcı ve jüri üyeleri ile Anesteziyoloji ve Reanimasyon AD akademisyenleri tebrik etti.

ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON AD’DE SINAV BAŞARISI