ADALET BAKANI BOZDAĞ KÜTAHYA‘DA AÇILIŞ VE PROGRAMLARA KATILDI

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ bir dizi açılış ve programa katılmak üzere Kütahya'ya geldi.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu'nun da yer aldığı programlara Kütahya Valisi Ali Çelik başta olmak üzere protokol üyeleri, vatandaşlar ve basın mensupları katıldı.

Programlar kapsamında ilk olarak Kütahya Adalet Sarayı Temel Atma Töreni gerçekleşti. Program Kütahya Valiliği ziyareti ile devam etti.

ADALET BAKANI BOZDAĞ KÜTAHYA‘DA AÇILIŞ VE PROGRAMLARA KATILDI