ÖZEL GÜVENLİK GÜNÜ VE HAFTASI KUTLU OLSUN

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu ve Genel Sekreter Kutlu Önal, 26-30 Haziran Özel Güvenlik Günü ve Haftası nedeniyle üniversitemizde görev yapmakta olan özel güvenlik görevlilerinin gününü kutladı.

Rektör Prof. Dr. Kavuncu üniversitemizde ve tüm yurtta görev yapan tüm özel güvenlik görevlilerinin günlerini kutlayarak, "Bizim için her personelimiz kıymetli. Hepinizden çok memnunuz. Tüm personellerimiz ve öğrencilerimiz sizlerden duydukları memnuniyeti dile getiriyor. Çalışmalarınız için hepinize teşekkür ediyoruz." dedi.

ÖZEL GÜVENLİK GÜNÜ VE HAFTASI KUTLU OLSUN