2023 YILI MERKEZİ BÜTÇE GÖRÜŞMELERİ GERÇEKLEŞTİ

2023 yılı Merkezi Bütçe Görüşmeleri, T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığında gerçekleşti.

Görüşmelere; Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Cem Algın, Genel Sekreter Kutlu Önal, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Cansu Özbayer, daire başkanları ve müdürlerden oluşan heyet katıldı.

Bütçe görüşmelerine ilişkin açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Kavuncu "2023 yılı Merkezi Bütçe Görüşmeleri için ekip olarak T.C Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığındaydık. Yapılan görüşmeler neticesinde üniversitemizin her alandaki ihtiyaçlarını ve taleplerini ilettik. Hayırlı sonuçlar getirmesini temenni ediyorum." dedi.

2023 YILI MERKEZİ BÜTÇE GÖRÜŞMELERİ GERÇEKLEŞTİ