KÜTAHYA‘DAN DUMLUPINAR‘A FOTOĞRAFÇILAR MARATONU KAYIT MASASINA ZİYARET

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Kütahya Evliya Çelebi Fotoğraf Derneği (EÇFOD)  tarafından düzenlenen Kütahya'dan Dumlupınar'a Fotoğrafçılar Maratonu için Kütahya Belediyesi önüne kurulan kayıt masasını ziyaret etti.

Büyük Zaferin 100. yılı şerefine düzenlenecek olan Fotoğrafçılar Maratonu ile ilgili bilgi alan Kavuncu ayrıca Kütahya Sevdalısı Yürekler Derneği üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

KÜTAHYA‘DAN DUMLUPINAR‘A FOTOĞRAFÇILAR MARATONU KAYIT MASASINA ZİYARET