TAVŞANLI SAĞLIK HİZMETLERİ MYO’DA BİR ARAYA GELİNDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Tavşanlı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) akademik ve idari personelleri ile bir araya geldi.

Ziyarette Tavşanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, KSBÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Cem Algın, Prof. Dr. Duygu Perçin Renders, Tavşanlı SHMYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İsmail Saraçoğlu, AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Bilal Kıyak, AK Parti Tavşanlı İlçe Kadın Kolları Başkanı Müjgan Alp ile akademik ve idari personeller de yer aldı.

Tavşanlı SHMYO sosyal yaşam alanında gerçekleşen ziyarette, yapılan çalışmalardan bahsedilerek, Rektör Prof. Dr. Kavuncu tarafından akademik ve idari personellerin talepleri dinlendi.

TAVŞANLI SAĞLIK HİZMETLERİ MYO’DA BİR ARAYA GELİNDİ