2. AİZANOİ KISA FİLM FESTİVALİ MUHTEŞEM FİNALLE SON BULDU!

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Cem Algın Zeus Tapınağı önünde gerçekleşen Göksel konseri ve festival ödül törenine katıldı. Konserde binlerce kişinin şarkılara eşlik etti.

Festivale ilişkin konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Algın “UNESCO'nun Dünya Mirası Geçici Listesi'nde yer alan ve ‘İkinci Efes’ olarak bilinen, tarihi MÖ 3000'li yıllara dayanan Aizanoi Antik Kenti Zeus Tapınağı, Stadyum- Tiyatro Kompleksi ve Macellumu ile Roma Döneminin en önemli kentlerindendir. Valiliğimiz Himayesine Aizanoi Sinema ve Fotoğraf Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Aizanoi Kısa Film Festivali’nde böyle bir değeri sanatla buluşturdukları için başta Sayın Valimiz olmak üzere emeği geçenlere üniversitem adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

2. AİZANOİ KISA FİLM FESTİVALİ MUHTEŞEM FİNALLE SON BULDU!