GEDİZ SAĞLIK HİZMETLERİ MYO‘DA MEZUNİYET COŞKUSU

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SMYO) ile Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz MYO'da mezuniyet coşkusu yaşandı.

Mezuniyet töreninde KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, Gediz Kaymakamı Hakan Alkan, Gediz SHMYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. Sinan Darcan, Gediz MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kavasoğlu, diğer protokol üyeleri, akademisyenler, öğrenciler, aileler ve davetliler yer aldı.

"BUGÜN HAYATINIZIN ÖNEMLİ ANLARINDAN BİRİNİ YAŞIYORSUNUZ"

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Gediz Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Sinan Darcan öğrencilere hitaben, bugünün onlar için önemli anlardan biri olduğunu ifade ederek, "Yeni bir hayata ilk adımınızı atmak üzeresiniz. Geçtiğimiz 2 yıl boyunca memleketin farklı coğrafyalarından, farklı kültürlerinden gelen arkadaşlarımız oldu. Burada hep beraber yaşamayı, paylaşmayı, birbirinize saygı duymayı öğrendiniz. Bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde barış ve kardeşlik içinde yaşamaya devam edin." dedi.

"ÖĞRENCİLERİMİZ HER DAİM BİZLERLE İRTİBATTA OLACAKLAR"

Öğrencilerin bütün fedakarlık ve ailelerinin destekleri sonucu güzel bir mutluluğa kavuştuklarını söyleyen Rektör Prof. Dr. Kavuncu "Bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Burada önemli bilgi ve beceri edindiler. Her daim kariyer ofislerimiz vasıtası ile bizlerle irtibatta olacaklar. Öğrencilerimizden bu güzellikleri gittikleri yerlerde tanıtmalarını isteriz. Hocalarını arkadaşlarını unutmasınlar. Öğrencilerimiz burada bir üniversite kültürüne sahip oldular. Aynı zamanda biz öğrencilerimize hocalarımız vasıtası ile nasıl yüksek bir medeniyetin mirasçısı olduğumuzu öğrettik. Sosyal ve kültürel anlamda kendilerini farklılaştıracak etkinliklere katıldılar. Sevgili öğrencilerimize hayatta başarılar diliyorum. Yolunuz bahtınız açık olsun." şeklinde konuştu.

Konuşmalardan sonra Halk Oyunları Gösterisinin düzenlendiği programda, Gediz SHMYO birincisi Mustafa Zafer Oruç ve Gediz MYO birincisi Aynur Güleç'e başarı ödülleri verildi.

Mezuniyet kütüğüne isimliklerin çakılması, meslek andının okunmasının ardından büyük bir heyacanla kepler atıldı.

Ayrıca mezuniyet töreni öncesi Gediz MYO öğrencileri tarafından "Yıl Sonu Tasarım Bölümü Sergisi" düzenlendi.

GEDİZ SAĞLIK HİZMETLERİ MYO‘DA MEZUNİYET COŞKUSU

"BUGÜN HAYATINIZIN ÖNEMLİ ANLARINDAN BİRİNİ YAŞIYORSUNUZ"

"ÖĞRENCİLERİMİZ HER DAİM BİZLERLE İRTİBATTA OLACAKLAR"