İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatör Yardımcısı A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Sedat Ülgü İş Sağlığı ve Güvenliği Seminerine konuşmacı olarak katılım sağladı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kimya Bilim Topluluğu tarafından organize edilen seminerde "Meslek ve Kültür Kavramları Açısından İş Sağlığı ve Güvenliği" hakkında bilgilendirme yapıldı.

Seminer sonunda DPÜ Kimya Bilimi Topluluğu tarafından plaket takdim edildi.

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Seminer sonunda DPÜ Kimya Bilimi Topluluğu tarafından plaket takdim edildi.