2022-2026 STRATEJİK PLAN İZLEME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) 2022-2026 Stratejik Plan İzleme Toplantısı gerçekleşti.

KSBÜ’nün 2022-2026 Stratejik Planı’nda belirtilen hedeflere ulaşmak için Stratejik Plan İzleme Komisyonu bir araya geldi.

Toplantıda her komisyon üyesi sorumlu olduğu hedef kartlarında yer alan hedeflere ulaşma düzeyi ve şu ana kadar bu hedefler için yapılan çalışmalar hakkında sunum yaptı.

Üniversitemiz Senato Salonu’nda ve Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu başkanlığında gerçekleşen toplantıda; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Cem Algın, Genel Sekreter Kutlu Önal ile komisyon üyesi akademik ve idari personeller yer aldı. Toplantı iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.

2022-2026 STRATEJİK PLAN İZLEME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ