TBD ESKİŞEHİR ŞUBESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANINDAN ZİYARET

Türkiye Bilişim Derneği (TBD) Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Av. Dr. Barış Günaydın ve Türkiye Bilişim Derneği Eğitmeni Av. Murat Osman Kandır, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu’yu makamında ziyaret etti.

Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Güven’in de yer aldığı ziyarette, sağlık bilişimi konusunda 27 Mayıs 2022 Tarihinde Eskişehir’de gerçekleştirilecek olan 3. Sağlık ve Bilişim Sempozyumu hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu. Sempozyuma KSBÜ akademisyen ve öğrencileri de davet edildi.

Ziyarette ayrıca Av. Dr. Günaydın; bilişim hukuku, bilgi güvenliği konularında yürüttükleri çalışmalar hakkında paylaşımda bulunarak benzer alanlarda iş birliklerine açık olduklarını ifade etti. Önümüzdeki dönemde sağlık bilişimi alanında KSBÜ ile birlikte çalışmalar yapmak isteğinin de ortaya koyulduğu ziyarette Rektör Prof. Dr. Kavuncu’ya da 50. yıl plaketi takdim edildi.

TBD ESKİŞEHİR ŞUBESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANINDAN ZİYARET